Beranda > games, rom game gba > kumpulan rom game gba-part 2

kumpulan rom game gba-part 2

Februari 17, 2011

list rom gba part 2

Buat kamu2 yang lagi bingung nyari rom game (.gba) yang bagus untuk emulator vbag di hp/ponsel kamu,

disini saiah mau share rom game2 (.gba) yang bener2 berjalan lancar waktu dimainin pake emulator game vbag di ponsel/hp kamu, silahkan download rom game (.gba) disini :

list rom game (.gba) ini, akan saiah update terus

=>> one piece (.gba)
(2,632 kb)
=>> pokemon emerald (.gba)
(7,074 kb)
=>> takken – advance (.gba)
(6,183 kb)
=>> the sims – bustin out (.gba)
(10,998 kb)
=>> the sims – 2 (.gba)
(24,382 kb)
list rom gba part 1 list rom gba part 3
list rom gba part 4

About these ads
  1. Maret 19, 2011 pukul 4:06 am

    Permisi mas. . Ane ijin pasang link boleh yaa. . Hhee oiya game nya bagus 2 mas

  2. Maret 20, 2011 pukul 7:06 am

    muhun mangga silahkan…..

  3. April 10, 2011 pukul 3:08 pm

    kang tmbah lge game nya….request game bola format gba atuh kang…..hatur nuhun kang

  4. April 10, 2011 pukul 4:25 pm

    Ada siyh… Wining eleven. Tapi masih versi bhs. Jepang….
    nantilah kalo sayah sudah dapet yang versi bhs. inggris/Indonesia, saya coba dulu di pc n di hp, kalo bjalan lancar baru saiah share disini….
    Hatur nuhun kanggo kunjungannya…

  5. April 11, 2011 pukul 12:11 pm

    ouh kitu nya kang……di tunggu dah…kya nya seru tuh wining eleven nya…..di tunggu jga koleksi game gba part 4 nya kang!!!!!

  6. April 11, 2011 pukul 8:04 pm

    Muhun, InsyaAllah….
    pasti di tambihan dai rom game gba na….
    Hatur nuhun kang tahes kanggo kunjungannya…

  7. April 11, 2011 pukul 8:49 pm

    nya sok…..mun tiasa mah pilari game contra sareng tenk baja-tenk baja an tea..inget nuju alit maen nintendo na.

  8. April 11, 2011 pukul 8:52 pm

    yeuh abdi maenkeun jackie chan naha berat nya????…gmbar na hanteu lincah pdahal nu sanes na mah sarae di paen kn teh

  9. April 11, 2011 pukul 9:28 pm

    tipe ponselna apah kang….
    pami s60v3/s60v5, instal netqin mobile guard dulu di hpna… Aplikasina bagus, bisa cek memori ram, nghapus runtah nu aya di ponsel, bisa ngecek aplikasi nu terbuka saat inih….
    Pokokna sae…. biasana gamena lemot karna memori ram na down / banyak aplikasi autorun n runtah di hpna…. Pami henteu… Coba di pindah dulu rom game (.gba) nu aya di folder e:/data/other/vbag na sebagian… maybe, lemot teh karena banyak teuing nyimpeun rom gba na…. Atau mungkin hp na msh dalam tahap pengenalan, can biasa maenkeun game anu butuh daya ram tinggi…. InsyaAllah ntar oge lancar…. Mereun…. Hahaha…. :P
    Panjang tuing nteu penjelasanna… Heu… :D
    Semoga berguna….

  10. April 12, 2011 pukul 7:17 pm

    wew…hp abdi s60v2 ( os7.0) alhamdulilah tos di restar mah rada lancar….
    Tos gaduh tkang meresihan runtah mah kang nganggo pycleaner..
    Yeuh bade naros s60v2 tiasa maen kn game HD teu????
    Abdi ngainstal game HD nu compatible jeung s60v2….tpi teu tiasa kunaon nya???

  11. April 13, 2011 pukul 12:19 am

    Yeuh bade naros s60v2 tiasa maen kn game
    HD teu????
    Abdi ngainstal game HD nu compatible jeung
    s60v2….tpi teu tiasa kunaon nya???

    bisa… Selama eta game compatible sareung hpna…

    Teu tiasana kumaha…?? Pas nginstalna atau pas bade maenkeun eta game..???

    file game nu di download ku kang tahes crash (rusak) mereun…. cb download n instal ulang kang…

  12. April 13, 2011 pukul 8:14 pm

    tah…..bisa berarti nya….
    Abdi tos nyoba instal 2 game (real footbal 2010 HD s60v2 sareng prince of persia HD)….teu tiasa pas di instal na kieu cnah “aplication not compatible quit instalation”
    pdahal eta game tos cocok kna s60v2.

  13. April 14, 2011 pukul 4:27 pm

    hmmm……..
    sayah teu gaduh temen nu pake hp s60v2 nu bs sayah utak-atik n dijadikeun bahan percobaan siyh…. Heheu… :D
    Ntarlah InsyaAllah sayah mau nyari info hula ‘searching, walking, n testing dulu’ mun aya game HD nu bener2 bs di maenkeun di hp s60v2, pasti ku sayah bakalan di share didieu…..

  14. April 15, 2011 pukul 10:39 pm

    tah……kapan2 ath post tentang game HD s60v2 nya…..tos putar puter google cn dpet solusi..

  15. ridwan
    April 19, 2011 pukul 3:21 pm

    untuk nokia c6-00 semuanya udh saya install,
    tpi waktu mau mulai main game harvestmoonnya(continue) tampilan keypad gameboynya udah ada cuma gambarnya ga muncul, malah kaya hang, knp kg ya kira?

  16. April 20, 2011 pukul 9:17 am

    @ kang tahes : siap bos… Di tunggu ajah…. Heheu…
    @ ridwan : jawabannya ada di postingan sebelah (post tentang gpsp)… Smg membantu…

  17. ardhi
    April 24, 2011 pukul 6:27 pm

    sya udah instal gpspx..sya pke nokia 5800.pas maenx kok tombol navigasi buat maenx kgk ada..jd hrs ngset sndri..smpe tmbol buat actionx hrs nggunain tombol panggl telepon n hntikan tlpon yg hjau n mrah..emng g bs touch jg y tombol buat actionx?

  18. April 24, 2011 pukul 6:58 pm

    tombol buat actionnya memang ga ada,
    Di situ cuma ada tombol navigasi (kiri, kanan, atas, bawah, start, select, dan menu) ajah….
    Mungkin emang sengaja di bikin seperti itu, alnya kalo tombol actionnya di sisipkan di layar-nya jg, nanti tampilan gamenya jadi keliatan kecil banget kali ‘kehabisan tempat’

  19. Anonymous
    Mei 3, 2011 pukul 2:47 pm

    kenapa yah gak bs di main kan game gba nya di hp E71 ?? tolong di jelaskan , atau hrs bgaimna cara maen kan nya ??
    thnx ..

  20. Mei 4, 2011 pukul 6:32 pm

    @ anonim / kok anonim / ga punya namakah… Heheu … (becanda bos) :

    oh iyah… maenin game gba itu harus pake emulator game gba, kamu download emulator game gba-nya dulu, habis itu baru kamu load rom game gbanya,
    kalau hp e71 mending pake emulator game gba (vbag) ajah , silahkan download emulator game gba (vbag-cracked) disini

  21. yaya
    Juni 29, 2011 pukul 12:13 pm

    sma jga….game ngak bsa d mainkan….d hp aku…hp aku n70.bsa bntu ngak?

  22. Juni 29, 2011 pukul 5:32 pm

    n70 ( s60v2 )
    Boleh tau ga bisa di maininnya knapa….???
    Gamenya udah ke load blm…???

  23. Rasya
    Juli 6, 2011 pukul 7:05 pm

    game nich bisa bwt mp5 kh?

  24. Juli 6, 2011 pukul 9:06 pm

    mp5, Portable Multimedia Player,
    Hmm…. Cb kamu liat dulu spesifikasi media player yang kamu pake itu suport apa tidak untuk mainin game gba…

  25. dannz
    Juli 8, 2011 pukul 1:47 am

    kang pokemon emeraldna teu tiasa di s60v5 tp di s60v3 mah tiasa T.T

  26. Juli 8, 2011 pukul 5:49 am

    wuah piraku di hp 5233 rerencangan abdi sisa ram 45mban, tiasa kang….

  27. dannz
    Juli 8, 2011 pukul 2:12 pm

    sumuhun..teu terang ieu ge..ari d rerencangan abi nu 5233 oge tiasa mung nu hp abi nu 5530 mah teu tiasa.,tp aya oge pokemon nu tiasa teh nu leaf green..

  28. Juli 9, 2011 pukul 12:33 pm

    hmmmm….
    Nya wayahnya sajah ueh kang berarti ga cocok mereun dimaenkeun di hp 5530 mah…
    Cb download pokemon versi lain…

  29. arikyokuji
    September 17, 2011 pukul 11:09 pm

    keren banget game nya thanks udah share kawan

  30. Oktober 15, 2011 pukul 5:07 pm

    gimna y sya udh regestrasi tpi klo pngn tau cer n key nya dimna msuk nya bos,,,,,,,,,,

  31. Oktober 25, 2011 pukul 12:58 pm

    teknik2 di game gba nya dong??

  1. Februari 17, 2011 pukul 8:20 pm
  2. Maret 13, 2011 pukul 10:23 am
  3. Maret 13, 2011 pukul 10:27 am
  4. Mei 1, 2011 pukul 7:37 pm
  5. Agustus 12, 2011 pukul 8:55 pm
  6. Oktober 31, 2011 pukul 7:55 am
Komentar ditutup.
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: